Woonoverlast

Contact

Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV)

Voor de aanpak van woonoverlast richt het CCV haar ondersteuning vooral op gemeenten (ambtenaren Openbare Orde en Veiligheid, Handhaving en Toezicht, Wet Maatschappelijke Ondersteuning).

Daarnaast werken we voor veiligheidspartners als woningcorporaties, politie en uitvoeringsorganisaties, zoals welzijnsinstellingen en de zorg. Sinds vorig jaar zetten we ons ook in voor de rechtspraak.

Ondersteuning bij de aanpak van woonoverlast

Het CCV is er om te helpen bij de oplossing van vraagstukken over woonoverlast. Neem voor vragen contact op met Katja Steverink CCV-adviseur Aanpak woonoverlast.

In de krant Woonoverlast? Aanpakken! legt Katja uit hoe zij gemeenten en andere partijen kan bijstaan die met de problematiek van woonoverlast te maken hebben

Bent u actief op het gebied van aanpak woonoverlast en heeft u goede voorbeelden dan verneemt het CCV die graag.


Ondersteuning bij de opzet en uitvoer van buurtbemiddeling

Het CCV helpt organisaties ook met het opstarten en uitvoeren van buurtbemiddeling. Het CCV is het landelijk aanspreekpunt en biedt ondersteuning en informatie aan professionals. Neem voor vragen contact op met Frannie Herder, adviseur Buurtbemiddeling bij het CCV.

In de krant Woonoverlast? Buurtbemiddeling eerst! vertelt Frannie wanneer buurtbemiddeling een goede optie is om conflicten tussen buurtgenoten op te lossen en hoe dit in zijn werk gaat.

Bent u actief op het gebied van buurtbemiddeling en heeft u goede voorbeelden dan verneemt het CCV die graag.

Cookiemelding

akkoordDeze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie.